Autobedrijf Joure

Op zoek naar een goed adres voor betrouwbaar onderhoud van alle automerken? AD Autobedrijf Joure staat voor u klaar!

Lees verder

Autobedrijf Joure

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor auto onderhoud in Joure? AD Autobedrijf Joure is een universele garage waar u terecht kunt voor reparatie en onderhoud van alle automerken. Bovendien hebben we een zeer uitgebreid aanbod van occasions voor ieder budget.

APK, reparatie en onderhoud

Regelmatig onderhoud is belangrijk voor uw auto. Woont u in de omgeving van Joure? Klanten kunnen bij AD Autobedrijf Joure terecht voor betrouwbaar onderhoud uitgevoerd door kundige monteurs. Vanzelfsprekend zijn we ook een vertrouwd adres voor de jaarlijkse APK keuring. Tijdens de keuring wordt uw auto uitvoerig gecontroleerd op veiligheid en milieu-eisen. Op die manier weet u precies wat de staat van uw auto is. Het echter geen vervanging voor regelmatig onderhoud. Om te zorgen dat uw auto goed blijft functioneren, is het van belang om het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud tijdig uit te laten voeren. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het vervangen van de olie en het oliefilter, of het laten monteren van een nieuwe distributieriem. Wanneer u dit onderhoud op tijd uit laat voeren, zal uw auto veel langer meegaan. We voeren deze werkzaamheden volgens het boekje uit.

Alle kennis in huis bij AD Autobedrijf Joure

AD Autobedrijf Joure beschikt over ervaren en goed opgeleide monteurs die op de hoogte zijn van de laatste technieken voor onderhoud en reparatie. Bovendien maken we gebruik van A-merk onderdelen en gereedschap. Uw auto is bij ons in goede handen!

24 maanden garantie op onderdelen en reparaties

Ook heeft u bij ons twee jaar internationale garantie op onderdelen en reparaties. Dit is bijzonder voor autobedrijven, normaal heeft u namelijk maar 3 maanden garantie op onderhoud en reparatie (arbeidsloon). Bij AD Autobedrijf Joure vullen we deze garantie aan tot maar liefst 24 maanden. Dat betekent dat u bij ons altijd weet waar u aan toe bent. Dankzij het grote netwerk van AD Autobedrijven is de garantie tevens geldig in landen waar AD Autobedrijf actief is. Een goede reden om uw auto te laten onderhouden bij AD Autobedrijf De Winter.

Waarom AD Autobedrijf De Winter?

  • APK: op zoek naar een goed adres voor de jaarlijkse keuring? Ons team staat klaar om u te ontvangen
  • Regelmatig onderhoud: vervangen van olie, oliefilter, schokdempers, remblokken, bougies, luchtfilter, interieurfilter, accu, lampen, remschijven, koelvloeistof, ruitenwisservloeistof, ruitenwissers, etc.
  • Diagnose: heeft uw auto een rare storing? We hebben nieuwe en slimme diagnoseapparatuur om uw storing direct te verhelpen
  • Schade en reparatie: een deuk, glasschade of grotere schade als gevolg van een aanrijding? Wij hebben de beste schadeherstel faciliteiten in de omgeving van Joure.
  • Banden: ruime selectie aan banden (winter en zomer, ook inclusief velgen) voor ieder budget en automerk.
  • Aircoservice: ook uw airconditioning heeft onderhoud nodig om naar behoren te kunnen functioneren. Met de aircocheck weet u direct of onderhoud vereist is.
  • Mobiliteit service: als u toch met problemen komt te staan, is er de mobiliteit service. Voor slechts € 35,- euro per jaar heeft u al Nederlandse pechservice (ook in uw woonplaats). Vanzelfsprekend kunt u dit uitbreiden naar Europese dekking.

Wilt u meer weten?

Bent u op zoek naar een autobedrijf waar u goed geholpen wordt? Neem direct contact op met de specialisten van AD Autobedrijf De Winter. We staan u graag te woord.

AD Autobedrijf de Winter

Poort 1
8521 MC St. Nicolaasga
0513-431600
0513-431250
info@autobedrijfdewinter.nl

Openingstijden

VerkoopWerkplaats